zaterdag 5 september 2015

Dag 9 Moab - Brian's Head (bij Bryce)

Vanochtend hebben we lekker ontbeten in het hotel en we zijn om 8.30 uur vertrokken. We wilde richting Bryce. Normaliter zouden we de Scenic Route genomen hebben maar: we hebben hem al een keer gereden en dan zou het wel een erg lange rit worden. We hebben dus gekozen voor de kortste weg: via de snelweg. Kortste weg is relatief, het was 450 km. De snelweg was bepaald niet lelijk, zie hieronder.


We hebben bij Subway een heerlijk broodje gekocht en hebben een picknickplaats gevonden om te eten.

Daarna, hup de auto weer in en verder. Om zo'n 14.30 kwamen we in het hotel in Brian's Head. Het is een skilodge, gezellig met veel hout. Het ligt hoog in de bergen. We hebben lekker even gewandeld en kwamen toen langs de countrystore. We hebben daar een flesje wijn en chips met dip voor vanavond gekocht.

De reden waarom we hier zitten vergt enige uitleg. We komen al jaren aan in het Labourday weekend. We hebben dan ver van tevoren een hotel geboekt en voor de rest van de reis hebben we geen last van Amerikaanse feestdagen. We waren dit jaar toen we aankwamen verbaasd dat er zoveel huurautos's stonden en dat we daarom geen upgrade kregen. We vonden het ook erg rustig voor Labourday weekend. Nogal logisch, want het was geen Labourday weekend, dat was de volgende week. Ik had me weer eens niet zo goed voorbereid :) Veel Amerikanen trekken dit weekend er op uit, dus hotels op korte afstand van het park waren uitverkocht. We hebben de avond van tevoren via Expedia dit hotel geboekt. Het hotel ligt nogal afgelegen, maar dat maakt niet uit want er is een restaurant, bar en live muziek.

s' Avonds zijn we gezellig in het hotel wezen eten, iets met kip en erg lekkere sweet patato fries, yum.

Daarna zijn we naar de plek verhuisd waar de band speelde. Dat was heel erg gezellig. De band was goed, de zangeressen hadden hele mooie stemmen.


 Een hele leuke avond dus. Ondanks dat het hotel nogal afgelegen ligt zit het heel erg vol.
Morgen gaan we naar Bryce.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten