donderdag 3 september 2015

Dag 7 Ouray Co - Moab, Ut

Vanochtend vertrokken we vanuit Ouray om via de Million Dollar naar Durango te rijden. Indien mogelijk wilde we Moab bereiken. We waren net met de Million Dollar Highway begonnen toen we in wegwerkzaamheden belandde. En opeens weet je het: je wordt verkeersregelaar! Ik kon meteen beginnen, dus sorry mensen, mij zie je niet meer terug.

Toch maar weer verder gereden. De weg was prachtig, maar het was erg druilerig en mistig. We zijn nog even in Silverton gestopt, maar daar was het verlaten en nat.

In Durango zijn we wezen lunchen in een prachtig historisch hotel/saloon. Helemaal gezellig.

We kwamen in een buitenwijk ook deze herten tegen.

Daarna zijn we richting Utah gereden. 

Hoe dichter we bij deze staat kwamen, hoe beter het weer werd. Ook het landschap veranderde drastisch. Heel anders en buitengewoon mooi. 


We hebben een leuk hotel gevonden met een lekker zwembad. Lagen we gister in de kou in een warm zwembad, vandaag is het andersom. Het is een dikke 30 graden in Moab. We hebben een leuk restaurant gevonden waar we buiten konden eten. Heerlijk om weer eens buiten te zitten met mijn favoriete zomerdrankje: white Zinfandel.

 Daarna hebben we nog even rondgelopen in het centrum van Moab, genietend van het warme weer.
Morgen gaan we naar Canyonland en als we tijd hebben naar Arches. We hebben ook voor morgen een hotel geboekt via internet, want in dit hotel koste een kamer voor morgen een dikke $400,-, dat ging hem dus niet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten