zondag 13 september 2015

Dag 17 en 18 San Francisco - Schiphol

Ik had vanochtend de wekker gezet en dat was maar goed ook. Ik was namelijk nog in dromenland toen de wekker afging. We hadden alle tijd om rustig te douchen, te ontbijten en de laatste zooi in de koffer te proppen.

 En toen, hop, met het busje naar SFO. Het labellen van de koffer verliep nogal moeizaam, maar we hadden alle tijd, geen probleem dus. We vliegen via O'Hare (Chicago) naar Schiphol met United. Een uur voor onze vlucht ging er nog een vlucht naar O'Hare. Deze en onze vlucht zijn beide overbooked, populaire bestemming dus.


Tja, en toen ging het mis. Onze vlucht had een anderhalf uur vertraging, en dat was precies onze overstaptijd. Dat ging hem dus niet worden. Op naar de servicebalie dus. We zijn omgeboekt naar een vlucht via Frankfurt. Hierdoor komen we met een paar uur vertraging op Schiphol. Helaas. En ook de plaatsen die we toegewezen hebben gekregen wordt je niet blij van. Ach, het hoort erbij. Zus zei nog optimistisch dat we bij Lufthansa een gratis wijntje kregen. Helaas, de vlucht wordt uitgevoerd door United, dus dat wordt dokken voor onze drank.
Wordt vervolgd......
Zoooo, dat was een zeer oncomfortabele reis. We zaten op een rijtje van vier in het midden. Naast mij zat een dikke Chinees (hoe krijg ik dat nou weer voor elkaar??). Zus zat naast een man die tijdens de 10 uur durende vlucht slechts één keer is opgestaan. De rest van de vlucht heeft hij liggen slapen. Normaliter staan we een paar keer op tijdens zo'n lange vlucht om de benen te strekken, maar dat lukte nu niet echt. De vlucht naar Amsterdam had ook nog eens vertraging dus we kwamen nogal brak aan in Nederland. Ach, we hebben een prachtige vakantie om op terug te kijken, dus het is in zijn geheel niet belangrijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten