vrijdag 11 september 2015

Dag 15 Santa Cruz - Carmel

Vandaag was een dag van ups en downs. We wilde vandaag naar de mall en hadden van tevoren een mall uitgezocht. Dat bleek een absoluut onleuke mall te zijn. We vonden wel een leuk restaurant waar we erg lekker gegeten hebben. We hebben aan de ober gevraagd waar we een leuke mall konden vinden. 

Na een tip van hem zijn we richting Monterey gereden. Daar was wel een leuke mall waar zus goed geslaagd is. Ik heb bij de Wallmart nog goed gescoord.

Toen gingen we Monterey in, wat een onverwacht leuk plaatsje bleek te zijn. Helaas was er geen fatsoenlijke kamer meer te krijgen ivm vrijdagavond. Teleurgesteld zijn we verder gereden. We kwamen langs een prachtige kustweg, heel spectaculair! Uiteindelijk kwamen we in Carmel terecht. Dat bleek onverwachts super leuk! Wat een leuk stadje! Wij waren dus helemaal blij dat we een prima hotel midden in het centrum vonden.

We zijn eerst richting het strand gelopen. Wat een prachtige kustlijn, we genoten er volop van.


Daarna zijn we op zoek gegaan naar een gezellig restaurant. Nou, die zijn er genoeg. We hebben een restaurant gekozen met een terras. Heerlijk gegeten en heel gezellig buiten.

Na het eten hebben we nog lekker rondgelopen in het gezellige stadje, helemaal leuk!  Er zijn overal winkeltjes, restaurantjes en prachtige huizen. Het is er ook erg groen. Er heerst een gezellige sfeer. Daarna weer op zoek naar het hotel. Ik wist nog dat de straatnaam met een J begon. Dat klopte, we zaten op Carlos Street :)
Nog lekker een glaasje wijn op de kamer gedronken en tv gekeken, en toen ging het licht uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten