zondag 13 september 2015

Dag 16 Carmel - San Francisco

Vandaag vetrokken we bijtijds uit het leuke Carmel. Het grappige is dat we hier al een keer geweest, maar toen het centrum niet konden vinden. We zijn toen maar weer doorgereden. Very strange.
Vanuit Carmel hebben we de 17 mile drive gedaan. Dit is een zogenaamde scenic route over een soort schiereiland net onder Carmel. 


 Oh oh, wat een prachtig gebied! 

Het was mistig, waardoor een soort mistieke sfeer ontstond.  Die sfeer zie je niet terug op de foto's, maar wij vonden het prachtig! De zee, stranden, rotsen en de vreemd gevormde bomen, het vormde een prachtig schouwspel (jeetje, wat poëtisch). Er stonden ook prachtige huizen, niet bepaald een achterstandswijk.



Daarna zijn we via de kust via Half Moon Bay, naar ons hotel in de buurt van het vliegveld gereden. 

We hebben de auto ingeleverd en de shuttlebus terug naar het hotel genomen. We hebben morgen dan wat meer tijd en hebben vandaag de auto toch niet meer nodig. Er zit een mexicaans restaurant op loopafstand van het hotel. Ik kan me van de vorige keer nog herinneren dat ze lekker frozen margharitas hadden.
Voor diegenen die denken wat rijden die vreemde dames een rare route: we reizen al 25 jaar door de VS en slaan daarom dingen over die we al eens gezien hebben. Ook vinden we het niet erg om de dagindeling in zijn geheel om te gooien en wat we daardoor missen doen we een andere keer wel. Dat vinden wij een relaxte manier van reizen. In San Francisco zijn we al een paar keer geweest, de Golden Gatebridge, Alcatraz, Fishermans Warf, een ritje met de tram, dat hadden we al gedaan.
De Margharita's waren inderdaad lekker, het eten gelukkig ook:).

 Na het eten hebben we nog een wandelingetje gemaakt. Het hotel ligt net als het vliegveld aan een baai. Er ligt een wandelpad aan de baai van waar je een mooi uitzicht hebt over de baai en de lichtjes van het vliegveld.

En hiermee eindigt de laatste hele dag in de VS. We hebben ingecheckt en morgen vertrekken we weer naar huis :(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten