maandag 31 augustus 2015

Dag 3 Denver- Frisco

Vanochtend hebben we het om 5 uur al opgegeven. We hebben redelijk geslapen, maar meer was er niet uit te slepen. Wel fijn dat er altijd koffie op de kamers is. En zo kon het dus gebeuren dat we om 6 uur aan het ontbijt zaten en om kwart over zeven op weg waren. Op naar Rocky Mountains NP.  Onderweg nog broodjes gekocht om in het park te picknicken.
Wow, wat een prachtig park!! We hebben de Trail Ridge Road gereden. Een prachtige weg van oost naar west door het hele park. Zo veel verschillende uitkijkpunten, liefelijke valleien,  woeste rotspartijen en desolate toendra's. Heel indrukwekkend. Gezien onze ervaringen gisteren hebben we besloten geen lange wandelingen te maken. We zijn begonnen met een wandeling rond Bear Lake, erg mooi. 


Daarna zijn we bij heel veel uitkijkpunten gestopt waar we af en toe een kleine wandeling maakte.  Ik vond het een vreselijk mooi park.


 We hebben ook nog wild life gespot. Eekhoorntjes, een soort hele grote marmot en elanden. Heel leuk om te zien. 


Voor de broodjes hadden we een leuke picknickplaats gevonden. Het was echter op een nogal tochtige plek, waar het nogal frisjes was. Ik heb zuster gedwongen om voor de foto even plaats te nemen en een hap van haar broodje te nemen. Daarna zijn we snel in de auto gaan zitten waar het lekker warm was.

Nadat we het park uit gingen begon het te regenen. Goede timing dus. We willen naar de Black Canyon of the Gunnison, maar dat was vandaag niet meer te halen. Dus zijn we via een toeristische  route die kant op gereden en toen we moe werden hebben we een hotel opgezocht. Het werd een Holiday Inn met een steakhouse ernaast. Helemaal goed dus.
We hebben lekker gegeten en een verrassend leuke wandeling na het eten gemaakt. Het was een heuuul erg lange dag, maar we proberen tot 10 uur op te blijven (gaat hem niet worden, denk ik).

Oh ja, ook nog een mailtje gehad van onze broker dat we de drop-off kosten terug krijgen, yeahh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten